קורס טבחות הנו חוויה ייחודית המשלבת לימודים מעניינים ואוכל טעים ביחד
לאור ההתפתחות והצמיחה האדירה בתחומי הקולינריה בארץ ובעולם בשנים האחרונות, הסועד הממוצע מכיר ומתמצא בשטח יותר מבעבר ומחפש חווית אכילה מקיפה, ובהתאם- גובר הביקוש לאנשים מיומנים ומקצועיים בשוק העבודה.
קורס טבחות הנו כלי נהדר לכל חובב קולינריה מתחיל המעוניין להתמקצע ולהרחיב את כישוריו, אך גם לכל מי שכבר התנסה ועסק בתחום ומעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. וכמובן, לכל אחד שמחפש הסבה מקצועית והשתלבות בעולם ההסעדה והאירוח.
מבין נושאי הלימוד בקורס תוכלו למצוא:
* בישול גורמה- היכרות עם סוגות בישול מתוחכמות ועבודה עם חומרי גלם מובחרים, בהכנה מיוחדת ובצורות הגשה מעוצבות.
*מבוא לעולם הגסטרונומיה- מהם יחסי הגומלין בין המזון לבין התרבות האנושית?, ההשפעות התרבותיות לאורך השנים על סוגי מזון שונים וצורת הכנתם, חקר מערכת התזונה בגוף האדם, ועוד.
*מנות עיקריות- חלק הארי בארוחה. אופני ההכנה השונים של בשרים, עבודה על בקר, בעלי כנף ודגים.
*קינוחים ומנות אחרונות- אף ארוחה אינה שלמה ללא סיומת מתוקה. עוגות, עוגיות, קרמים, שוקולדים, גלידות ועוד. סוגי בצקים שונים ולמידת עקרונות העבודה איתם, הכנת גנאשים, מרנגים ורטבים, עבודה עם שמרים, ציפוי מילוי וקישוט דקורטיבי.
*מאכלי עמים- מהודו ועד הבלקן, דרך מקסיקו והמזרח התיכון. רכישת מיומנויות והיכרות עם מסורות ההכנה השונות סביב העולם. בתקופה שבה המרחק בין מזרח למערב הוא קליק אחד על העכבר, כולם מנסים להיחשף לכמה שיותר חוויות תרבותיות, וככל שיהיו אקזוטיות וחדשות- כן ייטב. היכולת להכיר ולהכין מגוון רחב של מנות יוצאות דופן היא בהחלט ערך מוסף רציני.
*היבטים עסקיים שונים- יזמות וניהול עסקי, ניהול כלכלי של מטבח, יסודות התמחור, בניית תפריט ועוד.
וזהו רק חלק קטן מהנושאים שתלמדו בקורס טבחות. מומלץ בחום לכל אדם המעוניין להכנס לתחום הקולינריה העסקית או סתם להכין אחלה אוכל.
למידע נוסף על קורס טבחות ועוד מקצועות נהדרים מתחום הקולינריה, לחצו כאן עכשיו